Ben jij de Interieurbouwer die met ons mee wil groeien?

Barneveld
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Salaris tussen de € 2500,- en de € 3500,- per maand op basis van 38 uur, volgens de CAO Klein Metaal
  • 25 vrije dagen, 8% bruto vakantiegeld en 12 ADV dagen
  • Ook aan gezelligheid buiten werktijd wordt gedacht! We hebben regelmatig bedrijfsuitjes. Denk aan Snowworld, raften of een dagje weg op e-choppers
  • Elke klus is nieuw en niet te vergelijken met een vorige. Hierdoor heb je veel afwisseling in werkzaamheden
  • Wil jij beginnen om 6 uur, of start jij jouw dag liever om 8 uur? Dat kan! Wij bieden jou vrijheid in werktijden

Ons verlanglijstje

  • Jij haalt energie uit afwisseling in projecten en vindt het leuk om van A tot Z betrokken te zijn
  • Opleiding is voor ons niet relevant, wel is het belangrijk dat jij MBO denk en werkniveau hebt en natuurlijk 2 rechterhanden
  • Het kunnen lezen van technische tekeningen is een pré
  • Jij hebt een echte Veluwse mentaliteit, je bent een echte aanpakker

Vanuit onze werkplaats in Barneveld maken wij voor onze klanten de meest uiteenlopende verkoopwagens. Elke klant vraagt wat anders; de visboer heeft compleet andere wensen en eisen dan de patatboer of de bakker. Wij zijn al ruim 40 jaar specialist in het bouwen en verkopen van verkoopwagens. Klanten leggen bij ons hun wensen neer, die wij vervolgens van a tot z oppakken en uitvoeren.

Als interieurbouwer werk je hier altijd in teams, een eerste en tweede monteur. Jullie krijgen de wagen als chassis binnen, samen met een tekening en álle benodigdheden (tot aan het kleinste boutje). Samen met jouw collega zorg jij er voor dat de wagen compleet naar wens van de klant wordt ingericht. Zo ben jij het ene moment bezig met het inbouwen van de werkbank, sta je daarna de complete stroomvoorziening en stopcontacten in te bouwen, om vervolgens ook nog een watervoorziening in te richten.

Wij zijn voor onze klanten een unieke organisatie, maar ook zeker voor ons personeel. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en op breed technisch gebied te leren. Collega’s zullen jou vertellen dat er geen andere organisatie in de omgeving is waar je zoveel betrokken bent bij het project als hier! Uiteraard belonen wij jou ook voor jouw harde inzet! We hebben veel personeelsuitjes, gaan langs bij onze klanten om de wagens te testen en af te leveren en hebben veel plezier onderling. In je collega’s hier kan je nuchtere, hardwerkende jongens verwachten!

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

06:45 Bij binnenkomst pak je koffie en praat je meteen even met je collega’s bij over het afgelopen weekend.
07:00 De dag wordt gestart met een nieuwe wagen. Je start met 4 collega’s op kantoor en neemt met hun alle details door op groot scherm. Jullie hebben een goed plan gemaakt en gaan van start.
09:00 De wagen staat in de werkplaats casco klaar en samen met jouw collega start je met de bouw van het interieur. De werkbank moet gemaakt worden vandaag, maar jullie starten eerst met het interessante gedeelte. Samen voorzien jullie de wagen van gas, water en elektra.
09:45 Collega Marco is jarig en dat wordt natuurlijk gevierd met saucijzenbroodjes, geen betere manier om de dag te beginnen!
10:45 Johan komt vragen of jullie hem tussendoor even willen helpen met het plaatsen van een verlaagd plafond. Met 4 collega’s zorgen jullie er voor dat het plafond wordt geïnstalleerd. Nadat dit is afgehandeld, gaan jij en je collega verder met de installatie in jullie eigen wagen.
12:30 Tijd voor een gezamenlijke lunch!
13:00 De kaaswagen van een van onze vaste klanten is bijna klaar, tijd om de vloer te storten. De klant heeft gevraagd om een gietvloer, dit vraagt veel precisie. Jij zet de wagen waterpas, controleert of alles goed is afgekit, de deuren zijn gesloten en dan is het tijd om de vloer te storten.
14:45 De vloer zit er in, samen met jouw collega neem je even tijd voor een bak koffie.
15:00 Jullie hebben een prachtige oplegger gemaakt voor Alex Ruizendaal, deze wordt morgen afgeleverd. Samen met je collega loop je de hele kar nog 1 keer na en check je alle details. De laatste kapjes worden gemonteerd en natuurlijk wordt de kar ook technisch nog even nagelopen. Alex wil zo snel mogelijk gebruik maken van deze unieke wagen!
16:00 De oplegger is helemaal klaar, tijd voor de levering en test bij de klant morgen!

Tijd voor koffie?

Zoek jij een baan met veel afwisseling en wil jij met verschillende technische werkzaamheden bezig zijn? Dan zoeken wij jou! Wil jij meer weten over ons bedrijf of direct solliciteren, neem dan gerust contact met ons op! Dan maken we snel een afspraak voor een bak koffie! Dan laten wij jou graag het bedrijf en onze projecten zien, kun je meteen een gevoel krijgen bij ons en het werk.