Het land door als Verkoper van een uniek maatwerk product

Barneveld
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de € 4.500,- en € 6.500,- bruto per maand en 8% vakantiegeld volgens de CAO Kleinmetaal
  • Goede provisie-/bonusregeling die per kwartaal wordt uitbetaald
  • 25 vakantiedagen en 12 ADV-dagen of geen ADV en een vierdaagse werkweek
  • Een afwisselende baan waarbij je op toffe plekken in het land komt
  • Flexibiliteit: eigen regie om je week in te delen op basis van wederzijds vertrouwen
  • Een auto, telefoon en laptop van de zaak om jouw werk goed te doen
  • Gezelligheid met bedrijfsuitjes zoals Snowworld, raften of een dagje weg op e-choppers

Ons verlanglijstje

  • Een aantal jaren relevante verkoopervaring van een technisch product
  • Jij bent klantgericht, beschikt over een gezonde dosis mensenkennis en je hebt een gunfactor
  • Tot slot heb je een echte Veluwse mentaliteit; betrouwbaar, nuchter open!

Vanuit onze werkplaats in Barneveld maken wij voor onze klanten de meest uiteenlopende verkoopwagens. Elke klant vraagt wat anders; de visboer heeft compleet andere wensen en eisen dan de patatboer of de bakker. Een uniek product en met 40 jaar ervaring in het bouwen en verkopen van verkoopwagens, kunnen we zeggen dat we daadwerkelijk specialist zijn. Klanten leggen bij ons hun wensen neer, die wij vervolgens van a tot z oppakken en uitvoeren. Uiteraard met hoogstaande kwaliteit!

Wij zijn voor onze klanten een unieke organisatie en ook zeker voor ons personeel. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en uit je comfortzone te stappen. Dat doe je niet alleen, de hele organisatie is betrokken en het team bestaat uit open, nuchtere en hardwerkende collega’s. Uiteraard wordt inzet beloond! We hebben regelmatig personeelsuitjes, gaan langs bij onze klanten op de markt of bij ze thuis en hebben veel plezier onderling. En zoals je mag verwachten: op vrijdag is het snackdag.

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

8.30 Vandaag start je in Bunschoten! De markt staat vol met kramen en jij maakt een praatje met de marktlui daar. Wellicht zijn er marktlui die geïnteresseerd zijn in een nieuwe kraam en klant willen worden.
9.30 Na een rondje over de markt, maak je een praatje met een klant die op de markt staat. Sinds een halfjaar heeft hij een nieuwe kraam en je bent benieuwd hoe de trailer hem bevalt. De klant is zeer tevreden! Dat is fijn om te horen, op naar kantoor.
10.30 Op kantoor pak je een bak koffie en begroet je alle collega’s. Vervolgens neem je de nieuw binnengekomen aanvragen door. Je belt de geïnteresseerden om een afspraak te maken voor komende woensdag en donderdag.
12.30 Je hebt nagenoeg alle aanvragen doorgenomen. Er is nog één geïnteresseerde die je nog niet te pakken hebt gekregen. Hopelijk volgt dat later vandaag! Nu is het tijd voor lunch met elkaar in de kantine.
13.00 De lunch heb je achter de kiezen en jouw volgende afspraak loopt net het kantoor binnen. Het is een verkoopgesprek met een nieuwe klant. Na het gesprek geef je een rondleiding door het pand en laat je wat voorbeelden zien.
14.30 Het verkoopgesprek zit erop en je hebt goede afspraken gemaakt met de klant. Morgen kan je de offerte gaan opmaken! Nu bel je nog even met de laatste geïnteresseerde van de aanvragen en plant een kennismaking in.
15.00 Je kijkt op de klok, 15.00 uur weer! Je snelt naar de hoofdentree want een klant komt zijn nieuwe wagen ophalen. Een mooi moment. Je overhandigt de klant een foto van de wagen en een fles wijn. Uiteraard maak je ook nog even een praatje.
16.00 Je voert nog wat belletjes en vervolgens sluit je aan bij de werkvoorbereider voor het overdrachtsgesprek van een nieuw project. De wagen is verkocht, jouw taak is gedaan!
17.00 De dag zit erop! Morgen weer een nieuwe dag. Je zegt je collega’s gedag en rijdt naar huis.

Tijd voor een bakkie

Als verkoper bij BKMT krijg je naast flexibiliteit in het indelen van je werkweek, ook volop diversiteit in werkzaamheden. De ene dag ben je veel onderweg om meerdere klanten te bezoeken, de volgende dag zit je op kantoor voor administratieve taken en belletjes en de dag daarop sta je op een beurs. Ben jij in staat om de aansluiting te vinden met verschillende soorten klanten? Dat is precies wat wij nodig hebben; geen harde salestijger maar iemand die bezig is met de relatie. We komen graag met je in contact!