Aan de slag als werkvoorbereider bij een gezellige en unieke organisatie in Barneveld

Barneveld
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de € 2250,- en € 4000,- per maand op basis van 38 uur, volgens de CAO Metaal en Techniek
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en 12 ADV-dagen
  • Elke klus is nieuw en niet te vergelijken met een vorige. Hierdoor heb je veel afwisseling in werkzaamheden
  • Snel een vast contract mogelijk
  • Ook aan gezelligheid buiten werktijd wordt gedacht! We hebben regelmatig bedrijfsuitjes. Denk aan Snowwold, raften of een dagje weg op e-choppers.

Ons verlanglijstje

  • Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau met voorkeur richting techniek/werktuigbouwkunde
  • Ervaring met het 3D tekenprogramma Solid Works is een vereiste
  • Jij bent schriftelijk en mondeling communicatief sterk
  • Je hebt een echte Veluwse mentaliteit, je bent een echte aanpakker en nieuwsgierig.

Vanuit onze werkplaats in Barneveld maken wij voor onze klanten de meest uiteenlopende verkoopwagens. Elke klant vraagt wat anders; de visboer heeft compleet andere wensen en eisen dan de patatboer of de bakker. Wij zijn al ruim 40 jaar specialist in het bouwen en verkopen van verkoopwagens. Klanten leggen bij ons hun wensen neer, die wij vervolgens van a tot z oppakken en uitvoeren. 

 

Wij zijn voor onze klanten een unieke organisatie, maar ook zeker voor ons personeel. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en op breed technisch gebied te leren. Collega’s zullen jou vertellen dat er geen andere organisatie in de omgeving is waar je zoveel betrokken bent bij het project als hier! Uiteraard belonen wij jou ook voor jouw harde inzet! We hebben veel personeelsuitjes, gaan langs bij onze klanten om de wagens te testen en af te leveren en hebben veel plezier onderling. In je collega’s hier kan je nuchtere, hardwerkende jongens verwachten! 

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

8:00 Weer een nieuwe werkdag! Je loopt richting de koffiezetautomaat en pakt een lekkere bak koffie. Samen met je collega’s van de werkvloer en van kantoor trap je de dag af.
8:15 Op naar kantoor! Voordat je aan de slag gaat pak je nog een nieuwe bak koffie en start je de computer op. Wat staat je vandaag allemaal te wachten? Je pakt de agenda erbij en opent de e-mail. Genoeg te doen!
8:30 Je start met het maken van een 3D-tekening voor een klant. De offerte betreft een viswagen voor een klant uit Bunschoten. De wensen van de klant zijn vorige week besproken en deze wensen verwerk je in de tekening die je maakt via Solidworks.
9:45 Koffietijd! Het is druk en flink gezellig tijdens de koffiepauze. De collega’s van de werkvloer en kantoor mengen met elkaar. Zo fijn, samen zijn we echt één bedrijf.
10:00 Om 10.15 uur heb je een overleg met een klant. Ze komen naar kantoor. Je zorgt voor goede koffie en een rustige plek om te overleggen. In het gesprek bespreken jullie de inrichting en het interieur.
11:00 Na het gesprek met de klant, leg je alles goed vast. Dan kan jij later deze week aan de slag met het maken van de tekeningen. Eerst maak je de tekening af, waar je vanochtend mee bent begonnen.
12:30 Nadat jij de boterhammen achter de kiezen hebt, speel je met een aantal collega’s nog even een potje tafelvoetbal en dart. Even uitrazen voordat je weer aan het werk gaat!
13:00 Voordat je weer aan de slag gaat, loop je de werkplaats in. Eens kijken hoe de producten tot stand komen! Je collega grijpt gelijk de kans om nog even een vraag te stellen over een tekening.
13:30 Over een halfuur heb jij een afspraak met een klant! Tot die tijd ga je aan de slag met het bestellen van de producten voor het product waar je vanochtend een tekening voor hebt gemaakt.
14:00 De klant is gearriveerd. Aan jou de schone taak om jouw plannen en tekeningen te presenteren aan de klant. Hopelijk zijn ze tevreden en heb jij kunnen voldoen aan hun wensen. Zo tof dat elk product anders is en op maat gemaakt wordt voor de klant!
15:00 Even een kop koffie met je collega’s van de werkvloer! Je combineert het gelijk met een overleg over de uitvoering van een nieuw project. Samen lopen jullie de bestel- en productietekeningen door.
16:00 Op kantoor voer je nog wat telefoontjes met klanten, je verstuurt nog wat e-mails en plant nog wat overleggen met de klant. Je belt ook nog even met een leverancier waar jullie morgen op bedrijfsbezoek gaan! Tof.
17:00 De dag zit er weer op. Morgen gaan jullie met een aantal collega’s naar een leverancier. Daar heb je zin in! Op naar morgen.

Zien we je binnenkort?

Werken met een uniek product, ruime afwisseling en veel verantwoordelijkheid? Kom werken als werkvoorbereider bij BKMT. Dag in dag uit kan jij jouw creativiteit en kennis inzetten om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van bijzondere producten.  Tijdens een bak goede koffie leren wij jou graag beter kennen. Dan kunnen wij je een rondleiding geven en meer vertellen over onze ideeën voor de toekomst. Kom je een bak koffie doen?